NAPADAO ŽENE HLADNIM ORUŽJEM! Ovako izgleda SERIJSKI SILOVATELJ koji je sada na SLOBODI: Izuzetno je opasan

Serijski silovatelj Igor Milošević (44) iz Beograda našao se na slobodi pre dva dana kada je odslužio i svoju poslednju kaznu od 15 godina. Ono što je zabrinjavajuće jeste da povratnik napastvuje i siluje žene po istom receptu, a čak dva puta je ponovio krivično delo čim je izašao iz zatvora! 

Kako nezvanično saznajemo, Milošević je 20. septembra izašao iz zatvora Nova Skela, gde je služio kaznu, a iz zatvora su, prema rečima našeg izvora, blagovremeno obavestili MUP kada ovom čoveku ističe kazna i kada će se naći van zidina kazamata, odnoso na ulici.

– Serijski silovatelj je izuzetno opasan. Veoma je nasilan i kod sebe je prilikom skoro svakog napada, silovanja i zlostavljanja žena, imao hladno oružje. Takođe, napadao je pretežno nezaštićene žene koje su bile na ulici, ili rade u buticima, trafikama – kaže naš sagovornik:

– Ono što je loše, jeste da je i tada Milošević „pokrivao“ celu teritoriju grada Beograda, pa je tako silovao žene i na Vračaru, Voždovcu, Dorćolu, ali i Karaburmi.

Naš sagovornik podseća da je serijski silovatelj i sam za sebe na izricanju presude rekao da je opasan, priznavši ono za šta se tereri.

Podsetimo, serijski silovatelj i pljačakaš više puta je osuđivan zbog tog krivičnog dela.On je visok 175 centimetara, tamnoput je i snažne građe.

Prvi put, podsetimo, napao je 1992. godine, kada je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao 9 žena, od kojih je 4 silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine. Međutim, po svemu sudeći zatvor ga nije „popravio“, pa je samo mesec dana nakon izlaska sa robije opet napao. Tada je silovao jednu ženu i počinio osam razbojništva.

Naime, u jednom kozmetičkom salonu silovao je M. A. i opljačkao. Ušao je u radnju i tražio kremu, potom je video da se ključ od salona nalazi u bravi, iskoristio je to, zaključao salon i odvukao devojku u solarijum gde ju je silovao. Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz „Zabele“ izašao posle 5 i po godina. Njegov pohod se nastavio po izlasku iz zatvora.

U septembru 2007. ušao je u jedan butik u Ulici Maksima Gorkog i silovao prodavačicu, a po izlasku iz radnje ukrao je jaknu i novac. Međutim, Milošević se tu nije zaustavio, pa je sutradan ušao u optičarsku radnju u Ulici vojvode Stepe i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala 4 dana. Uhapšen 20. septembra oko 19:30 časova na Adi Huji na Karaburmi.

– Milošević je neposredno posle hapšenja na saslušanju u policiji priznao i do detalja izneo na koji je način napastvovao devojke. Priznao je da prodavačici u butiku na Vračaru stavio nož pod grlo, naredio joj da uđe u kabinu, a potom i da se skine. Opisao je i kako se iživljavao nad nesrećnom devojkom – podseća sagovornik.

Prilikom izricanja presude, sudija je pre 15 godina navela da je Milošević „društveno opasan“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare