NA KAPIJI ZATEKAO DVA POGREBNA VENCA: Penzionisani novinar dobio bizarnu pretnju 

Odmah po prijemu informacije od novinara portala „Pančevo siti“ o postojanju indicija da je dana 20.09.2022. godine na štetu S.D. iz Šumarka, novinara u penziji i stalnog dopisnika navedenog portala, učinjeno krivično delo, formiran je predmet i Policijskoj stanici u Kovinu je dostavljen hitan zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja u kojem je naloženo hitno sprovođenje opsežnih provera u cilju prikupljanja materijalnih i nematerijalnih dokaza radi otkrivanja učinioca.

Policija je po nalogu tužilaštva već obavila razgovor sa oštećenim novinarom koji je izjavio da je toga jutra na ulaznoj kapiji kuće u kojoj živi zatekao dva pogrebna venca.

Prema njegovim rečima, ranije nije dobijao bilo kakve pretnje, ali se oseća nesigurno i uznemireno. Smatra da je ovaj neprijatni čin u direktnoj vezi sa njegovom najavom da će upravo toga dana na pančevačkom internet portalu čiji je stalni dopisnik objaviti tekst u kojem će izneti svoja saznanja o falsifikovanoj diplomi jednog visokog funkcionera Opštine Kovin.

Tužilaštvo je u ovakvim radnjama nepoznatog učinioca prepoznalo elemente krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti za koje je zaprećena kazna zatvora od 6 meseci do 5 godina.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare