POTRESNA ISPOVEST DUŠANA TADIĆA: Bio sam brži od njih u ODELU i CIPELAMA, zadao sam udarce VOĐI bande 

Srpski reprezentativac Dušan Tadić govorio je detaljno o napadu na njega koji se dogodio u noći između 27. i 28. jula ove godine.

Bio sam na večeri sa prijateljem, a oni su ispod mog automobila postavili uređaj za praćenje. Kada sam stigao kući, dvojica razbojnika su me napali. Bio sam u odelu i cipelama, ali sam bio brži od njih. Trčao sam 400 metara i nisu mogli da me stignu, ali su imali skuter. Uspeli su da me stignu i izbila je tuča. Kretao sam se levo i desno kako bih izbegavao konflikt, a uspeo sam i da zadam nekoliko udaraca vođi bande. Drugi me je uhvatio s leđa za vrat, ali sam ga udario laktom. Uspeo sam ponovo da pobegnem i tada sam ih izgubio iz vidokruga„, rekao je Tadić i dodao:

„Tek kasnije shvatite da su stvari mogle da budu drugačije. U tom trenutku ste puni adrenalina i počinjete da se borite. Čak i da sam video da nosi tri pištolja, ne bih dozvolio da izgubim ponos. Odrastao sam u Srbiji i često sam bio deo tuča. Osećao sam se snažno„, zaključio je Tadić za holandske medije.

Podsećamo, ubrzo nakon vesti da su Tadića napali razbojnici, navijači Ajaksa na tribini su postavili poruku podrške za srpskog reprezentativca:

Ma ti si car, ne može tebi niko ništa!“, glasila je poruka najvatrenijih pristalica Ajaksa, napisana na srpskom jeziku.

Dušan Tadić igrao je u ovoj sezoni na svakoj utakmici Ajaksa (ukupno osam, od čega šest u prvenstvu Holandije i dve u Ligi šampiona), te zabeležio pet asistencija u holandskoj ligi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare