SAOPŠTENJE KK PARTIZAN: Dolaze bolji dani za Sportsko društvo!

Košarkaška sekcija crno-belih prezadovoljna imenovanjem novog predsednika JSD.

Novi predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović dobio je podršku i matične sekcije, KK Partizan čiji je predsednik, koja je poručila da dolaskom Mijailovića na čelnu poziciju slede bolji dani za kompletnu crno-belu porodicu.

– Košarkaški klub Partizan je podržao kandidaturu predsednika Ostoje Mijailovića na mesto prvog čoveka JSD Partizan. U svetlu promena koje su se u našem sportskom društvu dogodile 12. septembra, KK Partizan izražava uverenje da za sve klubove koji čine JSD Partizan dolaze bolji dani – navodi se u saopštenju KK Partizan, prenosi Republika i dodaje se:

– Od dolaska Ostoje Mijailovića na mesto predsednika našeg kluba, organizaciona i finansijska situacija u klubu je neuporedivo bolja. Od oktobra 2017. godine do danas fukcionišemo bez ikakvih poteškoća, a ogledalo rada je i trenutni sastav našeg prvog tima, odnosno sastav našeg stručnog štaba na čelu sa Željkom Obradovićem. Čvrsto smo uvereni da će takav model poslovanja biti prenet na rad u JSD Partizan.

Klub iz Humske podržao je sve nove članove uprave JSD Partizan.

 Istovremeno, klub izražava podršku svim članovima nove uprave JSD Partizan, od predsednika Ostoje Mijailovića, Željka Obradovića, Marka Nikolića, Željka Tanaskovića i svih ostalih, sa željom da dešavanja na poslednjoj Skupštini ostanu u prošlosti i da svi klubovi našeg sportskog društva kao jedan rade u smeru oporavka i prosperiteta klubova JSD Partizan – poručili su iz KK Partizan.

Agencija za privredne registre (APR) potvrdila je danas da je Ostoja Mijailović novi predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

Predsednik FK Partizan i prethodni predsednik JSD Partizan, Milorad Vučelić, najavio je tužbe i krivične prijave protiv protiv Ostoje Mijailovića i odgovornih u Agenciji za privredne registre (APR).


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare