Drama uoči smrti kraljice Elizabete: Čarls naredio Hariju da ne dovodi Megan u dvorac Balmoral?!

Kralj Čarls je rekao princu Hariju da ne dovodi svoju suprugu Megan Markl u dvorac Balmoral, dok su on i drugi članovi kraljevske porodice putovali kako bi bili pored umiruće kraljice Elizabete, prenosi Dejli Mejl.

Kako piše ovaj, ali i drugi britanski mediji, prava drama odigravala se u vreme smrti kraljice, koja je umrla u 96. godini, a glavni akteri su bili vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Pre svega, bila je slučajnost da su Hari i Megan bili u Britaniji kad se stanje kraljice pogoršalo, što ih je poštedelo višesatnog leta preko Atlantika.

Britanski mediji podsećaju da je princ Hari uvek bio izuzetno privržen svojoj baki, sa kojom je uvek imao odličan odnos.

Ali sve je pošlo naopako kad su Hari i Megan najavili da će oboje da otputuju u dvorac Balmoral, gde je kraljica provela svoje poslednje trenutke. Prema pisanju tabloida The Sun, princ Hari je bio u Frogmoru, kad je dobio poziv od svog oca, sada kralja Čarlsa, koji ga je zamolio da ne dovodi Megan u Škotsku.

– Čarls je rekao Hariju da nije u redu da Megan bude u Balmoralu u vreme ovako velike tuge – rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za The Sun. – Rečeno mu je da ni Kejt ne ide, i da će poseta biti ograničena samo na članove najuže biološke porodice, prenosi Telegraf.

Izvor je rekao da je Čarls posebno naglasio da Megan neće biti dobrodošla u Balmoralu.

Daily Mail spekuliše o tome šta se zaista desilo ovom prilikom. Dok neki tvrde da Hari i Megan nisu mislili o tome da ni Vilijamova žena neće biti u dvorcu, pa su se složili sa odlukom da ni Megan ne ide u Balmoral, drugi kažu da je Čarls i bukvalno zabranio pristup Marklovoj, što je sa olakšanjem dočekano kod ostatka porodice.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare