„OSLOBODITE ČOVEKA KOJI JE ZAUSTAVIO KRVAVI PIR“ U masakru je izgubio dve sestre i sada moli da se Kaluđerović POŠTEDI 

Posle komemorativne sednice danas u Vladinom domu na Cetinju, Tiodor Radunović, čije su sestre Mila i Aleksandra Radunović ubijene u masakru, obratio se predstavnicima vlasti sa molbom da Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, koji je pucao u ubicu Vuka Borilovića, bude oslobođen i da ga nadležni ne terete za bilo koje krivično delo.

Radunović je pozvao da se odgovornosti oslobodi čovek koji je, kako je kazao, zaustavio krvavi pir na Cetinju, prenosi Blic.

„Da ta deca, koju taj čovek ima, ne ostaju bez oca po drugi put, molim vas da se taj čovek ne tereti”, kazao je Radunović i poručio da je to herojski čin.

Nakon njegovog kratkog obraćanja u sali su se čuli aplauz i reči podrške, prenosi RT CG.

U Vladinom domu na Cetinju održana je komemorativna sednica povodom tragedije koja je pogodila taj grad i u kojoj je stradalo 11 osoba. Komemoracija je počela minutom ćutanja za žrtve, a poručeno je da Cetinje nije samo u svom tugovanju, već da tuguje cela Crna Gora.

Podsetimo, Vuk Borilović ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest pre nego što je i sam ubijen. Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, komšije, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na mesto pucnjave, ali i prolaznike.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare