Olga Danilović uzela dubl titulu u Lozani: Slovenka se povukla, Srpkinja ima šansu za dva trofeja u dva dana!

Sjajne vesti iz Lozane! Srpska teniserka Olga Danilović već je došla do jedne titule, pošto je u paru sa Kristinom Mladenović osvojila dubl turnir u švajcarskoj Lozani, prenosi Telegraf. Iako je bilo planirano da se sutra sastanu protiv slovenačko-norveškog para koji čine Tamara Zidanšek i Ulirek Ejkeri, od toga neće biti ništa, pošto su se rivalke povukle.

Razlog je prehada koju je imala Tamara Zidanšek, pa ovaj vikend može da postane istorijski za srpsku teniserku, koja u dva dana može da podigne dva trofeja, ukoliko sutra bude savladala Petru Martić iz Hrvatske u finalu u singlu.

Podsetimo, Olga je ranije danas slavila zajedno sa Kristinom u polufinalu protiv Ćin-Jun Han iz Kine i Aleksandre Panove iz Rusije na veoma dominantan način u dva seta za 55 minuta. Prepustile su samo tri gema rivalkama. Inače, Zidanšekova i Ejkerijeva koje su predale meč bile su postavljene za druge nositeljke.

Na putu ka finalu, Olga i Kristina su u četvrtfinalu uspele da izbace i treće noisteljke na isti način, pošto su im Ana Kalinjinskaja i Raluka-Joana Olaru predale meč bez borbe.

Finalni meč u singlu na WTA turniru u Lozani igraće se sutra od 13.00 časova, kada ćemo navijati za našu Olgu na putu ka tituli.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare