DNK ŠAKOVIĆEVOG UBICE POSLAT U SRBIJU Egzekutor u belom i s pištoljem u ženskoj torbici ostavio za sobom VELIKI BROJ TRAGOVA

Muškarac u belom, za kojim policija traga, izrešetao „škaljarca“ u Starom gradu u Budvi, a pištolj izvadio iz ženske torbice.

Crnogorski istražitelji uspeli su da izoluju DNK profil i otisak muškarca, koji je u petak u Budvi ubio Milića Minju Šakovića (35), visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana, i ovi tragovi biće poslati i MUP Srbije kako bi se proverilo da li odgovora nekom profilu iz naše baze, piše Blic.

Kako prenosi Pobjeda, DNK trag koji je nađen nakon egzekucije, a pripada ubici, nije se poklopio ni sa jednim DNK tragom u bazi crnogorske policije, pa je potvrđena sumnja da je ubica plaćenik, koji je došao iz neke druge zemlje.

– Izuzeti tragovi biće posalti u zemlje regiona na proveru, ali i u druge zemlje – rekao je izvor crnogorskih medija.

Podsetimo, napadač, koji nije skrivao lice, izrešetao je Šakovića sa osam hitaca dok je sedeo sa prijateljima u kafiću „Korkovado“. Posle ispaljenih hitaca je pobegao, ali je ostavio brojne tragove.

– Tokom bega je skinuo i bacio beli kačket i belu košulju, a dok je trčao pored hotel „Mogren“ okliznuo se i tu ostavio svoj otisak. Otiske prstiju ostavio je i na tksi vozilu, koje je dodirnuo dok je bežao. Takođe, policija je pronašla i torbicu sa pištoljem, koja mu je ispala, a ispostavilo se da je pištolj krio u ženskoj torbici – pišu mediji:

– Saslušano je i nekoliko očevidaca likvidacije i pretreseni su neki objekti, kao i Šakovićev stan u Budvi.

UDARNA VEST.rsShare
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare