BUDO BANANA SE OBRATIO SUDU: Život mi je ugrožen, upozoren sam da ne prilazim prozoru!

Budimir Krstović, poznatiji kao Budo banana koji je uhapšen zajedno sa ćerkom Marinom, pošto je policija u tovaru banana koji je poručila njihova firma otkrila više od tone kokaina, izjavio je na glavnom pretresu u Višem sudu u Podgorici da je njegov život ugrožen, prenosi Kurir.

– Meni je život ugrožen. Jutros je u 7 i 7.30 u moju pritvorsku sobu u UIKS-u, dva puta ušao komandir i rekao da ne prilazim prozoru. Ja se ne plašim, nisam strašljiv. Imam samo reči hvale za zaposlene u UIKS-u rekao je obraćajući se sudiji Vesni Kovačević – prenose crnogorske Vijesti.

– O ovome moram dalje da obaveštavam i da preduzmem sve radnje radi Vaše bezbednosti – odgovorila mu je navodno sudija.

Podsetimo, ispred zatvora Spuž pre dva dana pronađen je durbin za koji se u prvom momentu navodno sumnjalo da je tu ostavljen u toku pripreme likvidacije nekoga ko se nalazi u tom zatovru. Daljom istragom, kako su preneli crnogorski mediji, identifikovan je muškarac koji je rekao da ga je ćerki kupio „da posmatra ptice“, ali da su ga bacili pošto se pokvario. U Spužu su,navodno, posle ovog otkrića pojačane mere obezbeđenja a pritvorenici su upozoreni da ne prilaze prozorima.

Budimir i Marina Krstović, koji su uhapšeni pošto je 1.200 kilograma kokaina pronađeno u njihovom magacinu u zetskom selu Mojanovići kod Podgorice 24. avgusta prošle godine, pred sudom su negirali da imaju bilo kakve veze sa pronađenom drogom. Marini Krstović, koja je kontaktirala sa dobavljačima banana prvoj su stavljene lisice, a potom je uhapšen i njen otac koji je u vreme zaplene u magacinu, bio u Beogradu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare