Spektakularan SRPSKI OBRAČUN u Beogradu pripao Đokoviću nakon potpune LUDNICE!

Bez dileme – Novak Đoković i Laslo Đere obezbedili su teniski spektakl o kom će se dugo godina pričati! Šteta je što je jedan od srpskih tenisera morao da završi učešće na turniru u Beogradu već posle drugog kola budući da je ovakav duel vredan i finala grend slemova!

Laslo Đere nije izašao sa belom zastavicom, rešio je da pokaže zube Novaku Đokoviću i u njihovom prvom duelu pokuša da napravi iznenađenje. I bio je na dobrom putu! Ipak, dva kiksa po jedan u drugom i trećem setu preokrenuli su meč i obezbedili Novaku mestu u četvrtfinalu Serbia opena gde ga sutra od 15 časova čeka Miomir Kecmanović – 2:1!

Izabrao je Novak Đoković, budući da je dobio na „žrebu“, da prvi servira, a ta odluka se nije ispostavila kao najbolja. Laslo Đere je furiozno otvorio meč, stigao do jedne brejk-lopte i odmah je iskoristio. Bio je to sjajan zamah za nastavak prvog seta, prenosi Informer.

Đoković nije uspevao da se vrati u meč, naprotiv, Đere je i u trećem gemu imao brejk-lopti, ali je najbolji teniser sveta uspeo da je sačuva. Ipak, to nije uspeo da ponovi u pri rezultatu 4:2 za Lasla. Momak iz Sente stigao je do šanse da ponovo oduzme servis rivala i ovoga puta nije propustio priliku. Prvi set rešen je već u narednom gemu, uspevao je Đoković da odoleva, sačuvao je tri set-lopte, ali četvrtu nije mogao posle sjajnog servisa 50. reketa planeta.

Ujednačeni su bili srpski teniseri na startu drugog seta, Novak je pronašao svoj ritam i rutinski rešio nekoliko gemova, a onda je ponovo „stao“! Ipak, nakon što je Đere napravio brejk, imao je i šansu da povede sa 5:3, ali je Đoković uspeo da ga „ribrejkuje“ i tako napravi pravu dramu.

Igralo se gem za gem sve do taj-brejka kada je Novak Đoković iskoristio petu set-loptu i odveo meč u odlučujući treći set!

A onda – spektakl! Bezpoštedna borba koja je trajala više od tri sata dobila je svoj epilog u taj-brejku!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare