18 GODINA ZA UBISTVO U KLUBU NANA: Nedeljko Grbović osuđen zbog likvidacije navijača Aleksandra Savkovića!

Viši sud u Beogradu osudio je danas na 18 godina zatvora Nedeljka Grbovića zbog ubistva navijača Aleksandra Savkovića i pokušaja ubistva Adija Isenovića ispred kluba „Nana“ u decembru 2017. godine. Prema okrivljenom Grbovic Nedeljku produžen je kućni pritvor.

Podsetimo, prvom presudom kojom je Grbović bio osuđen na 13 godina zatvora, ukinuo je Apelacioni sud i naložio novo suđenje. I na ovu presudu osuđeni ali i Više tužilaštvo imaju pravo žalbe.

Grbović, koji je radio kao radnik obezbeđenja kluba „Nana“, podsetimo, ranije je pred sudom ispričao da je bio uplašen za svoj i život svog sina koji je u klubu radio kao konobar i da je zbog toga pucao u Savkovića. Vatrenom obračunu prethodila je, kako je naveo, rasprava Aleksandra Savkovića i njegovih prijatelja sa navijačima Crvene zvezde, koji su kako je tvrdio, pokušali da spreče sukob. Osuđeni se branio i da je Savković počeo da divlja i da mu preti da će da ga ubije.

– Ubrzao je ka meni, počeo je da se hvata za pojas. U tom trenutku sam opalio u njegovom pravcu – ispričao je tada Grbović rekavši da je video da ga je pogodio u stomak, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare