VELIKA AKCIJA POLICIJE U ZEMUNU „Palo“ sedam pripadnika KRIMINALNE GRUPE, zaplenjeno više kilograma različitih opojnih droga

U zajedničkoj akciji Bezbednosnoinformativne agencije, Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koja je sprovedena od 16. do 19. aprila, na teritoriji Beograda, opština Zemun, razbijena je još jedna kriminalna grupa koja se bavila preprodajom narkotika i zaplenjeno više kilograma različitih opojnih droga.

Zbog sumnje da su izvršili krivična dela: udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga slobode su lišeni Ivan Mitrović, Vojin Lečić, Mile Zavođa, Albert Ismaili, Mirsad Seljimović, Sanja Vojinović i Senad Ismailović, dok se za dve osobe intenzivno traga, prenosi Blic.

Nakon lišenja slobode, obavljen je pretres stanova, drugih prostorija i vozila koje koriste okrivljeni, kojom prilikom je pronadjeno i zaplenjeno više većih paketa u kojima su se nalazili manji PVC paketi opojne droge heroin, više mobilnih telefona i SIM kartica, kao i jedan pistolj marke “CZ 7,65”. Zaplenjeno je više kilograma opojne droge heroin, više od kilogram spida i preko kilogram smeše za mešanje.

Svim okrivljenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, BIA i MUP nastavljaju dalji operativni rad na ovom predmetu, i intenzivnu potragu za licima koja se nalaze u bekstvu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare