CECA IDE U KATAR DA BODRI NOVOG ZETA: Tasa već traži karte i smeštaj za MUNDIJAL, a sad donela VAŽNU odluku sa fudbalerom

Ceca Ražnatović navodno u novembru ide u Katar da bodri Anastasijinog dečka Nemanju Gudelja na Svetskom fudbalskom prvenstvu!

Folk diva nije vatreni fan ovog sporta, ali obožava da uživo gleda važne utakmice naše reprezentacije. Sada ima i razlog više, jer će u Kataru igrati i fudbaler Sevilje s kojim je njena naslednica odnedavno u vezi.

– Anastasija i Ceca planiraju put na Svetsko prvenstvo. Do takmičenja je ostalo još sedam meseci, a Tasa već sada traži avionske karte i hotel, jer se u Kataru očekuje navala turista za vreme Mundijala – započinje priču kako prenosi Kurir izvor blizak paru i dodaje da Anastasija i Nemanja već imaju planove za budućnost, bez obzira na to što su zajedno svega mesec dana.

– Toliko su se zaljubili jedno u drugo da nam se svima čini da će uskoro početi i da žive zajedno. Anastasija je trebalo u nedelju da se vrati iz Sevilje, ali je produžila boravak do srede jer nije mogla da se rastane od Nemanje. Baš joj prija i teško joj je da se odvoji od njega. Pored toga što se njih dvoje obožavaju, Tasu je mnogo zavolela i Gudeljeva porodica, odnosno majka Olivera, sestra Vanja i brat Dragi. Svi zajedno su u nedelju bili na utakmici, a pre toga su dame obavile jedan veći šoping u Marbelji.

– Anastasija se odlično slaže s Gudeljevom sestrom i majkom. Dok je Nemanja bio u karantinu, njih tri su otputovale na jug Španije, u Marbelju, gde se nalaze ekskluzivni butici s markiranom garderobom. Taša je pukla čak 10.000 evra na krpice. Obukla se od glave do pete, a kupila je i poklone bratancu Željku i mami Ceci.

Izvor ističe da Tasa ne može da dočeka da njena majka napokon upozna zeta. – Nemanja je dva puta dolazio u Srbiju zbog Anastasije, ali nije upoznao Cecu. Zato joj je obećao da će ponovo doći posle praznika. Ni Ceca ne može da dočeka da ugosti budućeg zeta, o kojem je čula sve najlepše. Srećna je što je njena mezimica pronašla momka iz dobre porodice. Zato je pristala Anastasijin predlog da zajedo idu u Katar i Nemanji i ostalim našim fudbalerima pruže podršku – završava izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare