EKSKLUZIVNO DETALJI PORUKA VIP PROSTITUTKI I MAKROA: Idi večeras sa drugaricom, tražio je haltere, za vas dve 5000€

Kao što smo već pisali o velikoj akciji hapšenja elitnih prostitutki, sada ekskluzivno otkrivamo da je policija došla u posed prepiske makroa, među kojima je i Jelena Jojić Madam (35), s prostitutkama. Devojke su još podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić.

Jelena Jojić Madam je organizovala grupnjake, ugovarala sastanke s klijentima, pravila orgije za političare, biznismene i sportiste, ali i za obične ljude ukoliko su imali da izdvoje od 1.000 do 5.000 evra, zavisno od usluge. Pored Sanje Stanković i Nataše Šavije, na spisku privedenih devojaka su i Plejbojeva zečica Martina Rajić, Slavica Tripunović, Sofija Gačić, Dunja Jugović, Dragana Zrnić, Jovana Krejović.

Madam se na teret stavlja da je pronalazila mušterije i ugovarala njihove sastanke i viđanja s devojkama koje su se bavile elitnom prostitucijom. Kada bi ugovorila posao, Madam bi se odmah javila svojim devojkama, kojima u tim trenucima govori šta da obuku, gde da odu i koja im je tarifa za taj susret. Nakon saslušanja Jeleni Jojić, koja je osumnjičena za posredovanje u prostituciji, određen je pritvor do 30 dana. Među devojkama koje su za nju radile, prema nezvaničnim informacijama, bila je i rijaliti-učesnica i Plejbojeva zečica Martina Rajić.

Inače, u velikoj akciji policije organizatorima su oduzeti su laptopovi, USB uređaji, gde se čuvaju svi podaci, uključujući i cene usluga koje pružaju devojke. U kompjuteru su pronađene beleške s terminima kada se devojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsedalo. Šavija i Sanja uhvaćene su u prostituciji s biznismenom s kojim su se nalazile na nekoliko tajnih lokacija u centru Beograda, a Martina Rajić je zatečena na delu.

DEO PREPISKE MAKROA I PROSTITUTKI

M: Dođi večeras, tražio je da budeš u halterima, tarifa 2.000 evra, kao i uvek.

P: Važi. Je l’ rekao hoće one njegove bele haltere ili…

M: Ne znam, samo je tražio tebe i da dođeš da ga malo opustiš. Kaže, sve ona zna.

P: OK, vreme, mesto, sve isto.

M. Da, da.

Nešto kasnije, isti sagovornici

M: Draga, promena plana, sad me pita za trojku, rekla sam da ćeš povesti drugaricu. Znaš onu tvoju, onu malu, s kikicama… Tražiću mu za vas dve 5.000. Može da ponese i lisice, sredi to sve, javi joj da bude spremna. Nemoj da izmišlja nešto, cifra je top.

P: Pa je l’ pristao na 5.000?

M: Pristaće, znaš koliko voli s tobom. Ako bude častio nešto, reci mu sledeći put masaža od vas dve gratis, da ga navučeš.

Biznismen Bojan Branković (42), suvlasnik i direktor građevinske firme „Energogroup“, kao i vlasnik restorana „Teta“ na Novom Beogradu, saslušan je zbog afere „VIP prostitucija“. Na saslušanju priznao je da poznaje Jelenu Jojić Madam, te da je upoznao u svom restoranu. On je, međutim, negirao da mu je bilo ko, bilo kada nudio devojke za pare. Istakao je i da svoj telefon ponekad ostavlja sekretarici, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare