PORODICA IZVRŠILA KOLEKTIVNO SAMOUBISTVO: Zajedno skočili sa visine od 20 metara, poginula i devojčica (8), preživeo samo dečak (15)

Četiri člana iste porodice ubila su se u kolektivnom samoubilačkom skoku iz svog stana na sedmom spratu, prenosi Republika.

Članovi porodice skakali su jedan za drugim iz svog stana u švajcarskom gradu Montreu, saopštila je danas lokalna policija koja istražuje tragičnu misteriju.

Dodali su da se činilo da su članovi porodice vatreni teoretičari zavere, koji gomilaju hranu u svom stanu.

Samo petnaestogodišnji dečak, koji je trenutno u komi u stabilnom stanju u bolnici, je preživeo tragediju koja se dogodila prošlog četvrtka u gradu na Ženevskom jezeru.

Regionalna policija u Vou saopštila je da njihovi nalazi „omogućavaju da se isključi umešanost treće strane i da sugerišu da su sve žrtve jedna za drugom skakale sa balkona“.

Oni trenutno rade na teoriji o kolektivnom samoubistvu, rekli su.

Muškarac (40), njegova žena (41), njena bliznakinja i ćerka (8), kao i povređeni dečak (15) skočili su zajedno iz svog stana sa visine od 20 metara, navodi Miror.

Francuski list Žurnal du Dimanš navodi da je otac, Erik Dejvid, odrastao u bogatom delu Marseja i da je čak pohađao jednu od najprestižnijih francuskih škola, „Ecole Polytechnique“.

Majka je bila zubar, a njena sestra oftalmolog, a novine su takođe pisale da su bliznakinje bile unuke alžirskog romanopisca Muluda Ferauna.

Policija je saopštila da je porodica izbegavala izlazak u javnost pre samoubistva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare