BJELOGRLIĆ DANAS PRED SUDOM: Počinje suđenje za sukob sa Gagom Antonijevićem u niškom hotelu!

Poznati glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić danas bi prvi put trebalo da sedne na optuženičku klupu Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji će protiv njega voditi postupak zbog optužbi za nasilničko ponašanje prema kolegi Predragu Antonijeviću. Incident zbog kog su Bjelogrlić i Antonijević završili pred sudom, podsetimo, dogodio se u tokom održavanja manifestacije Filmski susreti, 23. avgusta u Nišu.

– Suđenje je zakazano za 24. mart – potvrđeno je za Kurir iz Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Istragu protiv Bjelogrlića, podsetimo, vodilo je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, koje je posle saslušanja osumnjičenog Bjelogrlića, Antonijevića i drugih svedoka, obavljenih veštačenja, podiglo optužni predlog protiv glumca i reditelja.

– Događaj koji se odigrao u jednom hotelu u Nišu, snimile su i sigurnosne kamere – podseća sagovornik Kurira.

Posle završene istrage, tužilaštvo u Nišu je predložilo sudu da Bjelogrliću za nasilničko ponašanje izrekne kaznu od šest meseci. Predmet je, međutim, po odluci Vrhovnog kasacionog suda prosleđen beogradskom sudu, pošto je zaključio da iz razloga celishodnosti postupak treba voditi pred sudom u Beogradu.

– Okrivljeni, oštećeni, branioci kao i svedoci su iz Beograda, pa je celishodnije da se postupak vodi u glavnom gradu, nego da na svako suđenje svi učesnici u postupku osim zamenika tužioca putuju u Niš. Svi dokazi dostavljeni su uz optužnicu – potvrdio je sagovornik Kurira.

Bjelogrlić, Antonijević i ostali svedoci, među kojima je i glumica Katarina Radivojević, pred sudom u Beogradu prvi put bi javno trebalo trebalo da svedoče o incidentu koji se dogodio u niškom hotelu, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare