ZAKLALA MUŽA JER JE MISLILA DA DECA NJEGA VIŠE VOLE? Otkriven motiv svirepog zločina u Lazarevcu

Jasmina S. (44) iz Lazarevca ubila je supruga Sinišu (42) jer je bila ljubomorna što on ima bolji odnos s decom od nje, a kako je navela i u oproštajnom pismu, smatrala je da njega više vole!

Podsetimo, Jasmina S. ubila je muža s nekoliko uboda nožem, pa njegovo telo umotala u foliju i ćebad. Ona je leš zalivala omekšivačem i hemikalijama i najmanje 10 dana držala u krevetu! Na kraju je pokušala samoubistvo presecanjem grkljana, ali su njihova deca pronašla oproštajno pismo i obavestila komšiju, koji je alarmirao policiju.

Posvećeni otac

– Jasmina je bila ljubomorna na Sinišu i na to što se on lepo slagao s njenim sinom iz prvog braka, kao i sa troje njihove dece. Siniša je bio takav, duša od čoveka. Nije mu se imalo šta zameriti, bio je izuzetno posvećen otac – priča prijatelj porodice.

– U pismu koje je naslovila na svog sina iz prvog braka ona je i sama navela: „Znam da me nisi voleo kao Sinišu, i da si njega voleo više. Što se tiče stvari u stanu, sve su tvoje, uzmi ih, a mene sahrani s njim, a i ne moraš, meni je svejedno! Volim te, budite hrabri i čuvaj brata i sestre, i nemoj da ih daješ Sinišinim roditeljima u ruke.“ Ona jednostavno nije mogla da podnese što njeno dete ima dobar odnos sa očuhom – navodi naš sagovornik.

Majstor

Nije ulazio u stan

Jedan zanatlija kog su reporteri Kurira sreli u zgradi u kojoj se zločin dogodio kaže da je kod Jasmine bio pre petnaestak dana i da se ona ponašala normalno.

– U zgradi je bio neki kvar, došao sam do njenih vrata. Ona je otvorila i najnormalnije smo popričali, nije mi odavala utisak osobe koja ima neki problem. Kasnije sam se šokirao kad sam čuo šta se desilo, možda je Siniša i tada ležao mrtav u dnevnoj sobi – priča radnik i dodaje da u stan nije ulazio jer je kvar rešio sa spoljne strane.

Kako kaže, prevara nikako nije mogla biti motiv ovakvog zločina.

– Možda je ona, kad je priznala šta je uradila, rekla da ju je varao, ali to je nemoguće. Jasmina je oduvek bila čudna žena, ponašala se neobično, ako je neko nekoga u tom braku varao, pre bi svi mogli da posumnjaju na nju – kaže prijatelj.

– Ona je iskorišćavala njegovu dobrotu, ali se nije uvek lepo ponašala prema njemu. Siniša je njenog sina obožavao, gledao ga kao svoje dete, ali mu, na primer, nije dozvoljavala da se viđa sa svojom ćerkom iz prvog braka – navodi naš sagovornik.

– Pokušavali smo više puta da joj ukažemo da je lepo što svi volimo njenog sina, ali da bi isto tako trebalo da dopusti i da Siniša viđa svoju ćerku. Ona nije htela ni da čuje. Mnogo nam je teško, njen sin je divan dečko, dolazio je ovde kod nas, jedno dete za primer, prihvatili smo ga kao da je naš i nismo ga odvajali od Sinišine dece – rekli su uplakani roditelji.

Siniša sahranjen

Naši sagovornici ranije su rekli da pretpostavljaju da je Siniša ubijen još 4. februara, jer se njihov mlađi sin tada poslednji put čuo s njim.

– Nismo se čuli sa Sinišom, a videli smo ga poslednji put letos, jer smo zbog korone smanjili posećivanja – rekla je Sinišina majka Desanka, dok njihova rođaka dodaje:

– Čuli smo i da je stavljala mirišljave jelkice, one za automobile, na Sinišino telo, kako se ne bi osećao.

Prebačena u Urgentni

Čuva je policija

Jasmina S. posle pokušaja samoubistva prebačena je u Urgentni centar u Beogradu, gde se oporavlja. – Ona je sa intenzivne nege prebačena na poluintenzivnu i njeno stanje se popravlja i prati. Ispred sobe u kojoj se nalazi stalno su prisutni pripadnici MUP koji je čuvaju, s obzirom na to da je osumnjičena za teško krivično delo, koje je navodno inspektorima i priznala – priča izvor i nastavlja: – Kada se bude dovoljno oporavila, nju će ispitati nadležni tužilac, pa će se tada odlučivati i o pritvoru.

Istražitelji veruju da je Jasmina S. planirala da se reši tela, ali da nije znala kako to da uradi.

– Siniša je bio krupan čovek, imao je preko 100 kilograma, ali je telo koje je pronađeno težilo svega 30. Ona je verovatno htela da ga odnese negde i baci, ali nije znala kako.

Siniša S. sahranjen je juče na groblju u Lazarevcu, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare