UDARNA VEST! Mika Aleksić: „TUPAVA JE ŽALBA. U OPTUŽNICI SU PRESLIKANI DELOVI „SEKS I GRADA““

Na današnjem suđenju, Miroslav Aleksić, reditelj i vlasnik dramskog studija „Stvar srca“, rekao je da je cela optužnica protiv njega „master rad“ glumice Milene Radulović, koja je jedna od sedam devojaka koja ga je optužila za silovanje i polno uznemiravanje.

Miroslav Mika Aleksić nastavio je iznošenje svoje odbrane, a ovog puta Aleksić je ponovio da je optužnica protov njega ozbiljan projekat.

– Iza svega stoji ozbiljno moralno posrnuće bolesnog srpskog društva – rekao je Aleksić i dodao:

– Ne postoji čovek kog sam podržao da se bavi glumom. To je najteži posao na svetu. Od 2011. do 2019. postoji rupa od 3,5 godine gde me niko nije optužio da sam nešto radio.

Aleksić je naveo da je Milena Radulović u svom iskazu rekla da ju je vraćao za jednu rečenocu 100 puta.

– Tupava je žalba. To su pripreme za fakultet i to mora tako. Svih sedam devojaka učestvuju u pripremi u grupama a u iskazima se ponašaju kao da su same, kao da su jedinstvene, kao da sve postoji zbog njih i grupa i ja. Ajte, nije tako. Takođe, svih sedam devojaka sebe označava kao devojčicama i kao decom, a one to nisu. Jer sve imaju po 17,18 i 19 godina.

Inače, Aleksić je vrlo opširan u svom obrazalaganju pred sudom, pa ga je sudija više puta opominjao da bude kratak i konkretan.

Aleksić je naveo i primer da jedna oštećena kada je dala iskaz rekla je da ima 17 godina, a ustvari tada je imala 18 i dva meseca.

Optuženi je naveo i brojne primere kako svih sedam devojaka prolaze kroz isto scenario i kao da se sve događa u isto vreme.

– Milena je navela da sam je uhvatio za kosu i jako stegao oko struka uguravši svoj jezik duboko u njena usta i zatim rukom ščepao potiljačni deo glave, sve ovo pominju i ostale devojke koje sam navodno zlostavljao – rekao je Aleksić pred sudom.

U drugom delu svog izlaganja Aleksić je pričao o iskazima sve oštećene devojke.

– Ovo je master rad Milene Radulović i u ovoj postoji svih sedam epizoda, sve je napravljeno po uzoru na meksičke serije u sedam epizoda. Ovde se radi o preslikanim delovima iz serije Seks i grad i bukvalno neki sadržaji su slični sa tom serijom. Međutim, postoji i jedan master rad jedne od oštećenih devojaka koji se radi unutar master rada Milene Radulović. Ali ima su morali da dobiju lokalnu boju i bez toga nema serije, nema profitabilnosti – rekao je Aleksić, prenosi Kurir.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Aleksića za krivična dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, koje je počinio nad sedam devojaka, koje su pohađale njegovu školu glume. Prva je Aleksića prijavila glumica Milena Radulović, posle čega je isto učinila i njena koleginica Iva Ilinčić. Pred Višim sudom u Beogradu danas je odražno još jedno ročište, na kom je Aleksić nastavio da iznosi svoju odbranu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare