RASKID SARADNJE ĐOKOVIĆA I VAJDE NAKON 15 godina! Oglasio se Novak, evo šta je rekao!

Posle izvanrednih i uspešnih 15 godina zajedničkog rada, možemo da potvrdimo da Marjan Vajda više nije u trenerskom timu Novaka Đokovića, stoji u saopštenju na sajtu najboljeg srpskog tenisera.

Novak i Marjan su se složili da završe saradnju još prošle godine, nakon turnira u Torinu, prenosi Kurir.

Marjan je, kao trener, imao jednu od ključnih uloga u Novakovom timu i dao je veliki doprinos ka tome da Đoković osvoji 20 grend slem titula i ostvari rekord od čak 361 provedenu nedelju na prvom mestu ATP liste.

Od 2019. godine Marjanu se u stručnom štabu pridružio Goran Ivanišević, koji takođe ima veoma važnu ulogu u timu, i koji će da nastavi da radi sa Novakom.

Novak Đoković je ovim povodom rekao:

„Marjan je bio uz mene tokom najvažnijih i nezaboravnih trenutaka u mojoj karijeri. Zajedno smo postigli neke neverovatne stvari i veoma sam zahvalan na njegovom prijateljstvu i posvećenosti tokom proteklih 15 godina. Iako napušta moj trenerski tim, Maroš će uvek biti deo moje porodice i ne mogu dovoljno da mu se zahvalim za sve što je uradio za mene“.

Marjan Vajda je rekao:

„Tokom zajedničkog rada sa Novakom imao sam sreću da ga gledam kako se oblikuje u igrača kakav je danas. Pamtiću našu saradnju sa ogromnim ponosom i veoma sam zahvalan na uspehu koji smo ostvarili. Ostajem Novakova najveća podrška na terenu i van njega i radujem se novim izazovima.“

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare