Horor u Italiji: SRBIN SA PREREZANIM GRKLJANOM ZATEČEN NA BRODU!

U Đenovi je zaplenjeno preko 400 kilograma kokaina, koji je bio sakriven u kontejneru u kom je bila kafa iz Brazila, a pored droge na brodu MSC Adelaide pronađen je i zaklan moreplovac (50), državljanin Srbije, prenosi Republika.

Prema navodima italijanskih medija, na brodu je zaplenjeno tačno 445 kilograma kokaina.

– Teretnjak MSC Adelaide je u nedelju uplovio u luku u Đenovi. Detaljnim pregledom utvrđeno je da se droga nalazi u jednom kontejneru gde je kafa, bilo je skoro 450 kilograma droge, koja je bila obložena u nekim kesama – prenose tamošnji mediji i dodaju:

Italijanski mediji pišu da je nakon kontrole broda pronađeno i telo Srbina.

– Srpski moreplovac je bio zaklan, prerezano mu je grlo. Naložena je obdukcija Srbina, posle koje će se znati kako je zaklan – piše Genova 24.it.

Itaklijanski mediji navode da se smrt Srbina ispituje, a ne isključuje se ni mogućnost da je izvršio samoubistvo. Međutim, sumnjivo je to što oružje nije nađeno pored tečla.

– Oružje, nož ili možda rezač kojim je moreplovcu prerezao grkljan nije pronađeno, a njegove kolege s broda rekle su policiji da se on najverovatnoije ubio. Ovi njihovi navodi detaljno se proveravaju – pišu medeiji.

Prema navodima medija, u toku je istraga.

– Istraga tužioca, koju koordinira zamenik tužioca Federiko Manoti, nastavlja se, a trenutno se radi i na potrazi za saučesnicima. Brod će ostati privezan u luci nekoliko dana, kako bi se omogućila istraga – dodali su oni.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare