UDARNA VEST! Šokantni rezultati policijske istrage! Klan Belivuk-Miljković samleo petoricu ljudi u industrijskoj mašini za meso?!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalaze uzorci DNК. Uzorci DNK se odnose na čak pet različitih osoba koje se vode kao nestale, a koje su prema navodima MUP Srbije otete i ubijene u kući strave.

Ko je ušao na ova vrata, izašao je u kesi za meso.

– Nijedan zločin klana Belivuk – Miljković neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNК različitih žrtava ovog klana – istakao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, ova „ubilačka grupa“ ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare