„JA SAM GUBITNIK“ Tomović o DISKVALIFIKACIJI: IZVINIO SE Željku Mitroviću „Dobijao sam NETAČNE INFORMACIJE“

Prvi put nakon diskvalifikacije!
Vladimir Tomović nedavno je diskvalifikovan, a sada je rešio konačno prvi put da se oglasi nakon izlaska iz Imaginarijuma.

– Borio sam se za te uslove pošteno! Svideo vam se ili ne, ja sam bio iskren! To je bio Vladimir, meni su savest i srce govorili šta da radim. To sam bio ja, najbolja verzija mene. – počeo je Tomović prvo oglašavanje nakon izlaska iz rijalitija, pa progovorio o diskvalifikaciji.

– Ja sam gubitnik kada je plasman u pitanju, ali sam pobednik u duši – nastavio je Vladimir.

– Kada je diskvalifikacija u pitanju, ona je bila opravdana! Šta god vi mislili, ne želim nikoga da perem, ni sebe ni Pink, ali stvari se ne rešavaju buntom i štrajkom. Ja sam tako rođen, ja sam buntovnik, ali se tako ne rešavaju stvrai. Neka ovo meni bude za nauk, a svima se izvinjavam koje sam pominjao, a nisam trebao, misleći na organizaciju Zadruge 4, od vlasnika, pa preko ostalih. Ja sam neko ko bi verovatno to opet ponovio, ali u 21. veku štrajkovati glađu na televiziji, to je bila moja nemoć. Do mene su dolazile netačne infoormacije, a ja nisam mogao da se borim sam sa sobom, izgubio sam se u vrtlogu! Pogrešio sam! Izvinjavam se svima ako sam nekome naneo štetu. Bog će da nagradi, jer ću se ja truditi da činim dobra dela, a Bog sve nagradi – objasnio je Tomović. – rekao je Tomović.

– Svi ispaštaju zbog mene i verovatno bih opet sve ponovio, ali to ne vodi ničemu, tako da sam pravedno izbačen – zaključio je on.

UDARNA VEST.rs(SrbijaDanas)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare