Počela sednica Saveta za nacionalnu bezbednost!

Glavna tema je nedavno hapšenje kriminalne grupe.

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji počela je 18.00 časova.

Sednica je trebalo da bude održana u petak, 26. februara, ali je odložena zbog formalno pravnih problema, kako bi se obavila dodatna veštačenja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je prošle subote da će građani Srbije, cela Evropa i ceo svet biti šokirani kada budu čuli detalje istrage protiv organizovane kriminalne bande.

Predsednik je danas istakao da očekuje tešku sednicu Saveta.

– Donećemo večeras odluku, danas će razgovarati Tužilaštvo, oni znaju šta im je činiti i šta će biti objavljeno. Nećemo prikazati ono što je najmonstruoznije, zbog zahteva roditelja, ali će narod videti sa kojim monstrumima smo imali posla – naveo je Vučić.

– Biće mnogo ljudi pozvano, a ne verujem da ćemo to završiti tako kratko, trajaće dva ili tri sata. Naš je cilj da obezbedimo ljudima sigurnost, kako od tog da sprečavamo iznude, reketiranja pa do toga da se nikada ne ponove monstruozni zločini.

– Biće zanimljivi dani i nedelje pred nama – dodao je predsednik.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Objektiv.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare